Kundomdömen

Här visas de tio senast inlagda omdömena. Omdömen utgår ifrån en skala 1-5. Bästa omdöme är 5.

  • 2017-08-07av Kennet
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Ett mindre jobb men de kom i tid, skötte jobbet som de skulle och såvitt jag vet till rimligt pris.

  • 2016-11-30av Per
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vejby VVS-Service AB, kom på avtalad tid. Smidiga och professionella installationer. Gav ett seriöst intryck, då de var i tid, det kostade exakt vad som var överenskommet, ett tillägg gjordes i ett sent skede, de anpassade sig direkt till det nya läget. Mycket VVV för pengarna! Rekommenderas!

  • 2013-11-14av Anonym
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Mycket bra! Lasse är tillförlitlig, vänlig, han jobbar noggrant och bra. Vi är väldigt nöjda med hela processen (offert, installation, fakturan) och kan absolut rekommendera företaget.

  • 2012-11-13av Ola Augustsson
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Mycket bra kommunikation och tillförlitlighet. Kan personligen rekommendera Vejby VVS och kommer att använda dem i framtiden

  • 2012-08-22av katarina
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Lasse är punktlig, noggrann, mycket kunnig, påbörjar arbetet som lovat och håller tiden, vi är mycket nöjda och han skall komma på återbesök och gå igenom allt med oss. Han har tagit med sig allt bråte och lämnat allt mycket fint.

  • 2012-08-22av Anonym
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Gav ett seriöst och kunnigt intryck. Kikade på huset och rekommenderade installera luft-/vattenpump från Nibe. Offert kom som överenskommet efter ca en vecka. Priset låg på ca 165000:- inklusive allt arbete och material, efter ROT-avdrag. Ingen förskottsbetalning behövde göras. Däremot betalade vi värmepump så fort den anlänt. Resterande belopp betalades efter slutfört arbete. Arbetet såväl påbörjades som avslutades i tid som avtalats.

  • 2012-03-13av Anonym
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Mycket bra service och väl utfört jobb. Har anlitat samma firma vid ett flertal tillfällen efter detta och är mycket nöjd.

  • 2011-12-04av Andreas
    4 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Snabba att svara och gav ett professionellt intryck. Offerten stämde med slutpriset.

  • 2011-11-12av Anonym
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Mycket bra känsla efter utfört jobb av denna hantverkare. Höll tiden, höll avtalat pris och jobbet mycket proffsigt utfört. Jag kan varmt rekommendera Vejby VVS-Service och kommer säkerligen att använda dem fler gånger!

  • 2011-11-06av Jim Sörensen
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Trevligt bemötande, proffsigt jobb,snabb serviceoch bra pris. Kan bara säga bra saker om Vejby VVS.

Uppdragsförfrågan